İçeriğe geç

Rövaşata Nasıl Yazılır Ingilizce

Rövaşata ingilizcesi nedir?

İngilizcede “bisiklet tekmesi” olarak tanımlanan hareket, bisiklet anlamına gelen “bicycle” ve ayakla tekmeleme anlamına gelen “kick” kelimelerinin birleştirilmesiyle oluşturulmuştur. Hareketin İngilizcedeki görünümüne dayanarak “air scissors” olarak da tanımlanmıştır.

Rövaşata nasıl yazılır?

Futbol oyununda duyduğunuz kelimelerden biri de Rövasata kelimesidir. “Rovaşata” kelimesi, havada ters takla atarken bir ayakla topa vurmak anlamına gelir.

İngilizce Rasta Ne Demek?

“rasta (hair)” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç dreadlocks i.

Dolmakalem ingilizce nasıl yazılır?

“dolmakalem” kelimesinin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 5 sonuçKategoriİngilizceGenel1GenelDolma kalem i.Bu dolma kalem şimdiye kadar kullandıklarım kadar iyi. Bu dolma kalem şimdiye kadar kullandıklarım kadar iyi. Daha fazla cümle2Genelkalem i.

Rövaşata’yı ilk kim buldu?

LeonidasRöveşata / Yaratıcı

Rövaşata kimdir?

Ramon Unzaga, gelişen atak sırasında kendisinden bir adım geride düşen topu kaleye çevirmek için daha önce hiç yapılmamış bir şey yaptı: sırtını kaleye döndü, kendini geriye attı ve bir şut daha denedi. Pozisyonun kale olup olmadığı bilinmemekle birlikte literatüre “overhead” terimini soktuğu kesin.

Rövaşata nasıl ortaya çıktı?

Çeşitli kaynaklara göre bisiklet vuruşu ilk kez 1914 yılında Şili’de oynanan bir maçta Bask kökenli Şilili futbolcu Ramón Unzaga tarafından kullanılmıştır. 15 Ocak 1950’de İtalya’da oynanan maçta hareketi yapan Carlo Parola’nın vuruşu keşfettiği düşünülmektedir.

Rauntta nasıl yazılır?

Çekimlemetekilbelirtmeraunduyönelmeraundabulunmaraunttaayrılmaraunttan40 satır daha

Şayet nasıl yazılır TDK?

Eğer, ne zaman: Bu bağlaçlar koşullu cümlelerin başında kullanılır ve ardından gelen cümle koşulun sonucudur. Eğer bağlaç kullanan cümlelerde olasılık derecesi daha düşüktür. *C “Sen de genç olsaydın beni anlayabilirdin.” “, “Sana verdiğim işi yapmazsan, senin hakkında iyi bir şey düşünmem.”

Kuaför ingilizcesi ne?

“kuaför” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 13 sonuç friseur i.

Yokun ingilizcesi ne demek?

“yükseköğretim kurumu (yök)” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 1 sonuç Yükseköğretim Kurulu i.

Yolak ingilizce ne demek?

“yolak” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 2 sonuç yol i. Rota i.

Mayki ingilizce nasıl yazılır?

Michael | İngilizce-Türkçe sözlük – Cambridge sözlüğü.

Mekdanıls nasıl yazılır ingilizcede?

McDonald’s (NYSE: MCD), günlük 69 milyon müşteriye hizmet veren dünyanın en büyük fast-food restoran şirketidir.

Armutun ingilizce yazılışı nasıl?

“pear” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 5 sonuç pear i.

Bisiklet vuruşu nedir?

Futbolda, bisiklet vuruşu, aynı zamanda üstten vuruş veya makas vuruşu olarak da bilinir, bir oyuncunun topu havadayken geriye doğru havaya tekmelediği akrobatik bir vuruştur. Futbolda, bisiklet vuruşu, aynı zamanda üstten vuruş veya makas vuruşu olarak da bilinir, bir oyuncunun topu havadayken geriye doğru havaya tekmelediği akrobatik bir vuruştur. Oyuncunun topu havadayken geriye doğru havaya tekmelediği akrobatik bir vuruştur.

Rövaşata nasıl ortaya çıktı?

Çeşitli kaynaklara göre bisiklet vuruşu ilk kez 1914 yılında Şili’de oynanan bir maçta Bask kökenli Şilili futbolcu Ramón Unzaga tarafından kullanılmıştır. 15 Ocak 1950’de İtalya’da oynanan maçta hareketi yapan Carlo Parola’nın vuruşu keşfettiği düşünülmektedir.

Roka ingilizce nasıl denir?

rokaBasit çevirilerİngilizceTürkçerugula nUS (arogula: salata sebzesi)roka i.Roka salata için en sevdiğim sebzelerden biridir.rocket nUK (arogula: salata sebzesi)roka i.

Rötgenci ingilizce ne demek?

Voyeur i. Tom bir röntgencidir. Tom bir röntgencidir. röntgenci Tom i.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir