İçeriğe geç

Yenimahalle Kaymakamı Kim Oldu

Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu kimdir?

Kaymakam Tahsin KURTBEYOĞLU, 2006 yılında Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra 2016 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden ikinci üniversite olarak mezun oldu. 1990 yılında Edirne ilçesinde kaymakam adayı olarak göreve başladı.

Tahsin Kurtbeyoğlu nereli?

25 Temmuz

Tahsin Kurtbeyoğlu’nun görevi nedir?

İLÇE VALİSİ TAHSİN KURTBEYOĞLU GÖREVE BAŞLADI 24.08.2023 tarihli ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Yenimahalle Kaymakamı olarak atanan Tahsin KURTBEYOĞLU ilçemizde göreve başladı.

Yenimahalle ilçe tarım müdürü kim?

Yenimahalle İlçe MüdürlüğüŞube/ilçe müdürünün adı ve soyadı: Mahmut Beşir SUNGUR Ünvanı: İlçe Müdürü E-posta adresi: mahmutbesir..tr Telefon numarası: 0 312 324 55 3337 diğer hatlar

Yenimahalle ilçe kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sayın Cemal Hüsnü Çaykara, Yenimahalle Kaymakamı Sayın Tahsin Kurtbeyoğlu ve İlçe Müftüleri ile görüştü.

Kaymakam nereyi yönetir?

Kaymakam, ilçedeki hükümetin temsilcisidir. Kaymakam, ilçenin genel idaresinden sorumludur. Bakanlık Kuruluş Kanunlarına göre ilçede gerekli görülen sayıda kuruluş bulunur. Bu kuruluş (dördüncü maddenin son fıkrasında belirtilen adli ve askeri kuruluşlar hariç) Kaymakamın emri altındadır.

Ankara Yenimahalle Kaymakamı kim oldu?

Kaymakamımız Sayın Tahsin Kurtbeyoğlu’nun eşi Sayın Ayşe Kurtbeyoğlu, ilçe kayıt memurumuzla birlikte Batıkent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulunda düzenlenen Aşure etkinliğine katıldı.

Kaymakam hangi görevi yapar?

Görevler. Kaymakamın mevzuata bağlı olarak farklı görevleri vardır. Genel olarak görevleri Devlet İdari Kanunu’nda düzenlenmiştir. Kaymakamlar, çalıştıkları bölgede kanunların, tüzüklerin, yönetmeliklerin ve hükümet kararlarının yayımlanmasını ve uygulanmasını sağlarlar.

Ankara Çankaya Kaymakamı kim?

20 Eylül

Ankara Mamak Kaymakamı kimdir?

Mamak Çorumlular Federasyonu Başkanımız Sayın Ercan Aksu ve Federasyon Muhtarlık Yönetim Birimi Kaymakamımız Sayın Ali Sırmalı’yı makamında ziyaret etti. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz.

Etimesgut Kaymakamı kimdir?

14 Haziran

Karacabey Kaymakamı değişti mi?

Buna göre; Karacabey Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Ankara Yenimahalle Kaymakamı olarak atandı. Yerine Ankara Yenimahalle Kaymakamı Türker Çağatay Halim atandı. Atama kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yenimahalle ilçe emniyet müdürü kim oldu?

Yenimahalle Kaymakamlık Protokol ListesiOfisYetkiliTelefonİlçe Emniyet Müdürü Kadir Onur AYLA354 85 00/01/02Kamyon MemuruBirgül POLAT315 54 35 – 315 52 55Emlak MüdürüSelim Yücel KIVRAK315 69 81 – 315 38 74MüftüMurat OKUYAR397. 7 0 8019 daha fazla satır

İlçe Tarım Müdürlüğü ne iş yapar?

v İlçenin her türlü tarımsal girdi ihtiyacını tespit etmek ve bunları sağlayacak tedbirleri almak. v Proje esasına göre kurulacak işletmelerde kredi başvurularını inceleyerek proje duyurularını hazırlamak. v Tarımsal mücadele faaliyetlerini yürütmek.

Orman Bakanlığında kaç personel var?

Orman Genel MüdürlüğüOGMÇalışan Sayısı34.054 (Aralık 2019 itibarıyla)Yıllık Bütçe₺6.220.952.

Bayat Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sayın Hakan BAHÇE, 1989 yılında Afyonkarahisar/Emirdağ’da doğdu.

Of Kaymakamı nereli?

6 Eylül

Kaymakamın görevleri nelerdir?

Kaymakamlar, ilçedeki hükümet dairelerini, kurumları, özel işletmeleri, belediye ve köy yönetimlerini ve bunlara bağlı kuruluşları denetlemek ve kontrol etmekle görevlidir. Kaymakam, ilçede çalışan görevlilerden ve ilçe idari teşkilatından sorumludur.

Seyhan ilçe kaymakamı kimdir?

Seyhan Kaymakamı Ekrem İNCİ, Cemalpaşa, Çınarlı, Kurtuluş ve Reşatbey ilçelerimizin ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldi. Kaymakam İNCİ, vatandaşlarımızla sohbet ederek ilçelerimiz hakkında bilgi aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Grup Yapan Escort