İçeriğe geç

Şakirin Babasının Adı Nedir

Kral Şakir’deki karakterlerin adı nedir?

Önkoşul. Dizi, küçük kız kardeşi, Canan adlı bir kedi, Kadriye adlı bir kedi anne, kendisi de bir kedi olan aslan babası Remzi, evlat edinen 120 yaşındaki kaplumbağa babası Peyami ve en yakın arkadaşları mor bir fil olan Necati ile yaşayan Şakir adlı antropomorfik bir aslanın maceralarını anlatıyor. Dizi, küçük kız kardeşi, Canan adlı bir kedi, Kadriye adlı bir kedi anne, kendisi de bir kedi olan aslan babası Remzi, evlat edinen 120 yaşındaki kaplumbağa babası Peyami ve en yakın arkadaşları mor bir fil olan Necati ile yaşayan Şakir adlı antropomorfik bir aslanın maceralarını anlatıyor.

Remzinin babası kimdir?

Şef Remzi’nin mutfağa olan ilgisini babası Hacı Abdullah Usta başlatmıştır. Ailesinin restoranında çalışarak küçük yaşta yemek yapmayı öğrenmiştir.

Kral Şakir Peyami kimin babası?

Kadriye’nin babasıdır.

Fil Necati kaç yaşında?

Özel hayatı ve ölümü Tiyatro sanatçısı Pınar Alsan Ünsal ile evliliğinden bir erkek ve bir kız çocuğu babası olan oyuncu, seslendirme sanatçısı ve sunucu Levent Ünsal, 21 Mart’ta İstanbul’da geçirdiği kalp krizi sonucu 55 yaşında hayatını kaybetti.

Şakir’in annesinin adı nedir?

Kadriye: Şakir ve Canan’ın annesi, Remzi’nin karısı. Aynı zamanda beyaz bir kedi.

Şakiro’nun soyadı nedir?

Şakiro olarak da bilinen Şakir Deniz (25 Aralık 1936, Ağrı – 5 Haziran 1996, İzmir, Türkiye), bir Kürt Dengbej’di. Dengbej Şakiro, 1936 yılında Ağrı’da doğdu. Güzel sesinden dolayı Kürtler arasında “Kewê Ribat” (Rabat Kekliği) ve “Şahê Dengbêjan” (Dengbejlerin Kralı) isimleriyle tanınır.

Kral Şakir çizeri kimdir?

Kral Şakir’in illüstratörü Varol Yaşaroğlu, Kral Şakir hayranlarını harika bir röportaj ve imza etkinliğiyle MarkAntalya’da ağırladı! 17 Kasım 2023

Kral Şakir kaç yaş için uygun?

Yaş sınırlaması: Aile eşliğinde 7 yaş ve üzeri izleyiciler için uygundur. Olumsuz örnek teşkil edebilecek davranışlar içermektedir.

Kral Şakir hangi ülkenin?

Kral Şakir, hayvanların yaşadığı modern şehir hayatında karşılaşan aslan bir ailenin iki küçük çocuğu Şakir ve Canan’ın komik ve macera dolu hikayelerini anlatan harika bir Türk yapımı animasyon filmi!

Süper 1 takım kim yaptı?

Super 1 TeamTürKomedi, MaceraProje TasarımcısıVarol YaşaroğluSenaristHaluk Can DizdaroğluYönetmenBerk Tokay23 satır daha

Peyaminin babası kim?

Hayatı Peyami Safa, 2 Nisan 1899’da Gedikpaşa’da doğdu ve Servet-i Fünûn şairlerinden Tevfik Fikret adını aldı. Babası, Muallim Naci’nin “doğuştan şair” olarak tanımladığı ve Trabzon kökenli bir aileye mensup olan İsmail Safa’dır. Annesi Server Bedia Hanım’dır.

Kral Şakir Canan kimdir?

Canan beyaz bir kedidir. Şakir’in kız kardeşidir. Çok zekidir ve genellikle kitap okur. Dizinin ana karakterlerinden biridir.

Kral Şakir Aslan mı?

Şakir, Kral Şakir dizisinin ana karakteridir. Macera ve aksiyon oyunlarını sever. Aslan olan Şakir her zaman şapka takar ve bu şapkalar bölümden bölüme değişebilir.

Şakir kaç kilo?

2.

Kral Şakir Canan kedi mi?

Kral Şakir Canan Peluş ile ister eğlenceli oyunlar oynayın, ister odanızın en güzel köşesini boyayın. Evin küçük kızı ve ailenin en mantıklı üyesi Canan (Kedi Canan). Genç olmasına rağmen zekası nedeniyle biraz alaycıdır. Aynı zamanda çok çalışkan ve zekidir.

Kral Şakir’in yeni filminin adı ne?

Soruların cevapları videoda yer almaktadır. Kral Şakir: Giants Awake filmi 16 Şubat 2024’te vizyona girecek. Ne konuştuk? 16 Şubat 2024

Kral Şakir çizeri kimdir?

Kral Şakir’in illüstratörü Varol Yaşaroğlu, Kral Şakir hayranlarını harika bir röportaj ve imza etkinliğiyle MarkAntalya’da ağırladı! 17 Kasım 2023

Kral Şakir hangi ülkeye aittir?

Kral Şakir, Grafi2000 tarafından Cartoon Network Türkiye için üretilen bir Türk animasyon dizisidir. Cartoon Network Türkiye’nin ilk Türk ve kendi yapımı animasyon dizisidir. Dizi 23 Nisan 2016’da ön izlemesi yapıldı ve 16 Mayıs 2016’da yayınlanmaya başladı.

Kral Şakir kaç yaş için uygun?

Yaş sınırlaması: Aile eşliğinde 7 yaş ve üzeri izleyiciler için uygundur. Olumsuz örnek teşkil edebilecek davranışlar içermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Grup Yapan Escort